Ο Πανσερραϊκός πήρε τον Νίκολα Τέρζιτς

Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο

Την απόκτηση του Νίκολα Τέρζιτς ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος ενίσχυσε τις θέσεις των μεσοεπιθετικών του.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν τα «λιοντάρια»:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Σέρβο ποδοσφαιριστή Nikola Terzic, ο οποίος αποκτήθηκε με μεταγραφή από την IMT Novi Beograd και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τα κόκκινα τα επόμενα χρόνια.

Ο Nikola Terzic είναι γεννημένος στις 28/09/2000, αγωνίζεται ως δεξί χαφ και από τον Ιανουάριο αγωνιζόταν στην ομάδα της Σερβίας, με την οποία μάλιστα ξεκίνησε ως βασικός στο εν εξελίξει πρωτάθλημα, έχοντας ήδη 4 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ από τον Ιανουάριο είχε 18 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Nikola ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσουκαρίτσκι με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και στην συνέχεια ξεχώρισε με την IMT Beograd έχοντας 20 συμμετοχές και 12 γκολ, που του έδωσαν την μεταγραφή στην Παρτιζάν. Σε 2,5 χρόνια είχε 47 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ, έχοντας συμμετοχές σε προκριματικά Champions League, Europa League και Conference League.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Μπαντιρμασπορ, στο Ισραήλ με την Χάποελ Αλ Φαμ, πριν επιστρέψει στην Σερβία.

Ήταν βασικός σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Σερβίας, ξεχωρίζοντας με την Κ21.

Nikola καλώς ήρθες στην οικογένεια των λιονταριών».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα