Σίριαλ η μεταγραφή του Ποντένσε

Η Αλ Σαμπάμπ δεν δίνει πάνω από 5 εκατ. ευρώ στη Γουλβς

Σίριαλ έγινε η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε… Ο Βρετανός δημοσιογράφος, Μπεν Τζέικομπς, ο οποίος έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ, δίνει νεότερες εξελίξεις στο θέμα.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ από το Νησί, δεν είναι βέβαιο τελικά πως ο Ποντένσε θα αποχωρήσει από τη Γουλβς. Με την παραμονή του να αποτελεί και επιθυμία του Γκάρι Ο’Νιλ, όπως είχε δηλώσει προσφάτως μετά το ματς του Λιγκ Καπ με αντίπαλο την Μπέρνλι όπου ο 29χρονος είχε εξαιρετική απόδοση.

Σχετικά με το ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ τονίζει πως η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία φαίνεται πως θα ανέβει μέχρι τα 5 εκατ. ευρώ, αλλά όχι παραπάνω. Και οι «λύκοι» ζητούν τα διπλά χρήματα!

«Δεν είναι εγγυημένο ότι ο Ντάνιελ Ποντένς θα φύγει από τη Γουλβς. Η Αλ Σαμπάμπ θέλει να πληρώσει μόνο 5 εκατ. ευρώ. Οι λύκοι θέλουν τα διπλά. Οι συνομιλίες δεν έχουν προχωρήσει ακόμη, με τη Γουλβς να νιώθουν ότι ο Ποντένσε θα μπορούσε απλώς να παραμείνει. Η Αλ Σαμπάμπ έχει περιθώριο μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, καθώς η Γουλβς περιμένει να δει εάν θα κατατεθεί επίσημη προσφορά», αναφέρει σχετικά ο Τζέικομπς.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα