Δεν γυρίζει στο Καραϊσκάκη ο Κώστας Φορτούνης

Sports Παρασκήνια

Ο Κώστας Φορτούνης μπορεί να είναι παίκτης ηγέτης, που μπορεί ν’ αλλάξει με μια φάση την εικόνα ενός αγώνα, αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε… κάθετη πτώση. Η επιστροφή του στην Εθνική ομάδα μπορεί να περιμένει, καθώς ο Τρικαλινός άσος δεν βρίσκεται στην αγωνιστική κατάσταση να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και στον ψυχολογικό τομέα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε κάνει συζήτηση με τον Φορτούνη προκειμένου να επιστρέψει στην Εθνική ανδρών. Ο νέος Ομοσπονδιακός δεν συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για τις αναμετρήσεις Φινλανδία (07/09) και Ιρλανδία (10/09) για το Nations League, τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού.

Προφανώς ο Φορτούνης δεν έχει ρυθμό επειδή έχει να παίξει τρεις μήνες και συγκεκριμένα από τον τελικό του Conference League και μπήκε στην περιπέτεια ν’ απαρνηθεί τον Ολυμπιακό και να πάει στη Σαουδική Αραβία. Το μεγάλο πρόβλημα όμως με δεδομένο πως η εθνική επιστρέφει στο Καραϊσκάκη στις 7 Σεπτεμβρίου, είναι η υποδοχή του Φορτούνη από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Γιατί μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τον αποχαιρέτησε τιμητικά, όμως υπάρχουν πολλοί που δεν ξεχνούν πως για 700.000 ευρώ γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό. Ο Γιοβάνοβιτς λοιπόν άφησε να περάσει ένα διάστημα να «χωνευτεί» η συμπεριφορά του παίκτη και στη συνέχεια όταν είναι αγωνιστικά έτοιμος να τον καλέσει.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα