Παίρνει Μπακαγιόκο ο ΠΑΟΚ, κοντά και σε Κόλεϊ

Άμεσα οι εξελίξεις για την απόκτηση των δύο παικτών

Στην απόκτηση του Τιμουέ Μπακαγιόκο προχωρά ο ΠΑΟΚ. Στα χαφ δεδομένα έχει προκριθεί ως πρώτη λύση, καθώς η υπέρβαση με την περίπτωση του Εντοάρντο Μποβέ δεν προχώρησε, κάτι που εξ αρχής φάνταζε πολύ δύσκολο, αναγκάζοντας τους ασπρόμαυρους να στραφούν εκ νέου στον μέσο της Λοριάν που ήταν εδώ και καιρό stand by.

Με πέρασμα από Νάπολι, Τσέλσι, Μίλαν, Μονακό και Ρεν, ο 30χρονος χαφ επικοινώνησε με την πλευρά του Ραζβάν Λουτσέσκου σε μία προσπάθεια να τον διαβεβαιώσει πως έχει μεγάλο κίνητρο να αγωνιστεί για εκείνον και την ομάδα του και να δώσει το μάξιμουμ του εαυτού του.

Θετικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και με τον Κόλεϊ της Μπεσίκτας. Ο 31χρονος στόπερ από την Γκάμπια θα δώσει το τελευταίο του ματς με την φανέλα της Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Conference League και κατόπιν θα δρομολογηθούν εξελίξεις για να μείνει ελεύθερος.

Ο παίκτης τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ για ένα συμβόλαιο 1+1 χρόνια με οικονομικές απολαβές 1.2 εκατ. ευρώ αλλά απομένει να διευθετηθεί το θέμα της αποζημίωσης από τους Τούρκους, με τους οποίους επίκειται συνάντηση μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Κόλεϊ έρχεται ως ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, καλύπτοντας θέση στ΄ αριστερά, με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να ψάχνουν και δεξί στόπερ, την ώρα που ο Βιετέσκα, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, πλησιάζει στην Ουντινέζε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα