Κασσελάκης: «Η Λινού να παραδώσει την έδρα. Δεν με έπεισε, ούτε μου απαντούσε στο τηλέφωνο»

Ο πρόεδρος, άφησε αιχμές για τον προκάτοχό του, Αλέξη Τσίπρα: «Δεν είμαι εισαγγελέας αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί πριν την ενσωμάτωσή της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι ένα μήνυμα για το ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι»

«Δεν με έχουν καλύψει οι εξηγήσεις της και το γραφείο μου έχει ζητήσει την παραίτησή της και την διευκόλυνση με την παράδοση της έδρας. Δεν έχει απαντήσει σε τίποτα, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε sms ούτε και whatsapp. Αναμένουμε την απάντησή της» δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στην απόφαση για διαγραφή της κας Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι καταγεγραμμένο το αίτημα που έχουμε κάνει είναι ξεκάθαρο πρέπει να παραδώσει την έδρα της στην πρώτη επιλαχούσα. Η απάντηση σε μηνύματα είτε είναι τηλεφωνικά είτε γραπτά είναι ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει αυτή τη στιγμή» σημείωσε ο κ. κασσελάκης σε δηλώσεις του στο Μega.

Όσον αφορά στην υπόθεση για την οποία γίνεται διερεύνηση ο κ. Κασσελάκης φάνηκε να αφήνει αιχμές για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Δεν είμαι εισαγγελέας αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί πριν την ενσωμάτωσή της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι ένα μήνυμα για το ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα