Βγήκαν τα μαχαίρια στις φυλακές Δομοκού: Ένας τραυματίας από την άγρια συμπλοκή

Ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα στα κελιά της πτέρυγας, η οποία αποκάλυψε ένα μεταλλικό κι ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, καθώς και ένα αυτοσχέδιο σουβλί

Άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις Φυλακές Δομοκού, κατέληξε στο σοβαρό τραυματισμό ενός 41χρονου Αλβανού, ο οποίος και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το επεισόδιο έλαβε χώρα στις 11:30 το πρωί της Τρίτης (27/8), μεταξύ ενός 32χρονου Σύριου και ενός 30χρονου Αλγερινού, οι οποίοι συγκρούστηκαν με τον τραυματισμένο Αλβανό κρατούμενο.

Ο πρώτος φέρεται κατά τη συμπλοκή να χρησιμοποίησε και μαχαίρι, ενώ οι άλλοι δύο αντάλλαξαν μεταξύ τους χτυπήματα με χέρια και πόδια.

Τελικά από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ο 41χρονος, ενώ και οι τρεις συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του ΑΤ Δομοκού που διενεργούν και την προανάκριση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στα κελιά της πτέρυγας όπου είχαμε τη συμπλοκή, η οποία αποκάλυψε ένα μεταλλικό μαχαίρι, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα αυτοσχέδιο σουβλί.

Όλα τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα