Ντέμης: «Αλλιώς θα ήταν τα πράγματα με τον Μελισσανίδη»

«Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ τώρα μαθαίνει…»

Την κατάσταση στην ΑΕΚ σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Μίλησε για την παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου, τονίζοντας ότι μαθαίνει ακόμα πράγματα, ενώ επεσήμανε πως δεν υπάρχει ηρεμία γύρω από την ομάδα.

«Αλλιώς θα ήταν τα πράγματα με τον Μελισσανίδη, αλλιώς είναι με το νέο ιδιοκτήτη. Ήταν ένας έμπειρος παράγοντας, ήταν στην ΑΕΚ χρόνια, ήξερε τα πράγματα… Έχω πει πολλές φορές πως οι χρονιές κρίνονται από το πως διαχειρίζονται οι ομάδες τις ήττες και τους αποκλεισμούς», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα ήρθε ένας νέος άνθρωπος, εννοώ πως δεν ήταν πριν στο ποδόσφαιρο, άρα μαθαίνει πράγματα. Από ότι βλέπουμε, ξοδεύει, παίρνει ποδοσφαιριστές, αλλά δεν παύει να μαθαίνει. Από ό,τι βλέπω δεν είναι ένας άνθρωπος που βγαίνει και κάνει δηλώσεις. Υπάρχει μία ηρεμία στην ομάδα, αλλά δεν υπάρχει ηρεμία στον μικρόκοσμο της ΑΕΚ. Υπάρχει παραπάνω γκρίνια από ό,τι θα έπρεπε. Φυσικά πρέπει να υπάρχει κριτική, να μην μας αρέσει το παιχνίδι στην Ευρώπη που δεν ήταν καλή η ΑΕΚ, αλλά να μην χάνουμε τη λογική μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα