Χωρίς Γιακουμάκη η πρώτη κλήση του Γιοβάνοβιτς στην Εθνική

Εκτός Ντόη, Κουρμπέλης, Λημνιός, Κώτσιρας, Αθανασιάδης

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή της Εθνικής ανδρών, από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της.

Η «γαλανόλευκη» ρίχνεται στη μάχη του Nations League και πρώτες υποχρεώσεις είναι το παιχνίδι με τη Φινλανδία (7/9, 21:45) στο Καραϊσκάκη, ενώ ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με την Ιρλανδία (10/9, 21:45).

Σε σχέση με την τελευταία αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, επιστρέφουν ο Τσιμίκας, ο Βαγιαννίδης (που είχε κληθεί στα ματς με Γαλλία για τα προκριματικά του Euro και στο φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία), ο Αλεξανδρόπουλος, ο Γαλανόπουλος και ο Χατζηγιοβάννης. Στη διάθεση του νέου ομοσπονδιακού θα είναι οι Κωνσταντέλιας και Πέλκας, που είχαν κάποιους μικροτραυματισμούς στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν.

Εκτός έμειναν οι Αθανασιάδης, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Ντόη, Κουρμπέλης (τώρα πήγε στην Σαουδική Αραβία), Λημνιός και Τσιγγάρας, ενώ για άλλη μία φορά δεν κλήθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης που βρίσκεται στο Μεξικό.

Αναλυτικά οι πρώτες κλήσεις του Γιοβάνοβιτς:

Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ρέτσος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης και Δουβίκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα