Το αντίο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στα… παιδιά του

Ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησε τους νέους του Ολυμπιακού

Η ήττα των Νέων του Ολυμπιακού από τη Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20 στο Μαρακανά αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός, που είναι από την περασμένη σεζόν βοηθός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην πρώτη ομάδα, αποχαιρέτησε την Κ19 με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα μέσω social media.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μετά από μία 10ετία ανάπτυξης και εξέλιξης ως προπονητής και άνθρωπος στο ποδόσφαιρο των υποδομών και των Νέων είμαι έτοιμος για τη μετάβασή μου στο επίπεδο των ανδρών ως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα. Ο συναρπαστικός τελικός του Διηπειρωτικού στο Μαρακανά με τη Φλαμένγκο σημάδεψε το τελευταίο μου παιχνίδι με ένα απίστευτο group παικτών και τη στήριξη όσων ήταν δίπλα στην ομάδα. Ήταν τιμή για μένα να καθοδηγήσω αυτήν την ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια.

Και ενώ είμαι περήφανος για τους τίτλους στη Λίγκα των Νέων και το τρόπαιο του Youth League αυτό που πραγματικά μετράει για μένα είναι η επίδραση που είχα με τη βοήθεια που έδωσα στην ομάδα και όσους ήταν σε αυτήν για να φτάσουν σε επίπεδα ανάλογα με την προοπτική τους και να πετύχουν τα όνειρά τους. Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό και την Ακαδημία της ομάδας για την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτών των ιστορικών στιγμών. Κάθε ταξίδι έχει έναν προορισμό και κάθε προορισμός έχει μία προέλευση. Το ταξίδι συνεχίζεται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα