Κατρίνης: Η δική μου πρόταση θα εμπνεύσει μια ισχυρή αντιπολίτευση και μια μεγάλη παράταξη

«Δεν με αφορούν τα του ΣΥΡΙΖΑ. Με ενδιαφέρουν οι πολίτες που είναι εγκλωβισμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουν το αδιέξοδο αυτού του πολιτικού χώρου»

Οι πολίτες αναζητούν μια ισχυρή, σοβαρή, συγκροτημένη και αξιόπιστη αντιπολίτευση, ανέφερε από την Σαντορίνη ο Μιχάλης Κατρίνης.

«Η χώρα έχει ανάγκη μια Μεγάλη Παράταξη, ένα κόμμα εξουσίας που θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους πολίτες και θα κυβερνήσει. Η νησιωτική Ελλάδα έχει ανάγκη από πολιτικές περιφερειακής ανάπτυξης, από το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας πραγματικής νησιωτικής πολιτικής. Για αυτό και οι ευθύνες μας είναι μεγάλες. Είναι η τελευταία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Είμαι εδώ και δίνω τη μάχη για όλα αυτά με πίστη, βεβαιότητα και αισιοδοξία», τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας σε πολίτες.

Ο Μιχάλης Κατρίνης αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι δεν προτίθεται να παρέμβει στην εσωτερική πολιτική του λειτουργία, στις αντιθέσεις που υπάρχουν και να μιλήσει για πρόσωπα και καταστάσεις.

Επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, από τις βουλευτικές εκλογές του 2023 και έπειτα, βρίσκεται σε μια διαρκή φάση ρευστοποίησης, δεν αποτελεί πλέον κόμμα εξουσίας, δεν εμπνέει κανένα, δεν έχει αξιοπιστία.

«Δεν με αφορούν όσα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Εμένα με αφορούν οι άνθρωποι που είχαν επενδύσει τις ελπίδες τους στο ΣΥΡΙΖΑ και διαψεύστηκαν. Με ενδιαφέρουν οι πολίτες που είναι εγκλωβισμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουν το αδιέξοδο αυτού του πολιτικού χώρου.

Με ενδιαφέρουν τα 3,5 εκατομμύρια πολιτών που απείχαν από τις εκλογές γιατί δεν είχαν τί να ψηφίσουν. Όλοι αυτοί έχουν μια κοινή αγωνία, είναι άνθρωποι με τους οποίους πρέπει να έρθουμε κοντά. Είναι οι πολίτες που θα στηρίξουν τη Μεγάλη Παράταξη. Είναι μια νέα και μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που αναζητά ελπίδα και πολιτική έκφραση».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Σαντορίνη, ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε στα προβλήματα της δημόσιας υγείας ενώ πραγματοποίησε επισκέψεις σε πρότυπες, παραγωγικές μονάδες του νησιού, επισημαίνοντας την ανάγκη να ενισχυθεί η δυναμική της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσα από πολιτικές και κίνητρα που θα στοχεύουν στην περιφερειακή ανάπτυξη αλλά και στην υλοποίηση μιας πραγματικής νησιωτικής πολιτικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα