Στα δικαστήρια Φάμελλος – Τσαμπάζη για τους υπαινιγμούς εναντίον τους από ανάρτηση αγνώστου

Η ανώνυμη ανάρτηση όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς μιλά για απάθεια εκ μέρους του κ. Φάμελλου ως προς τη διάθεση χρημάτων για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Μια ανώνυμη ανάρτηση στα social media που υποστήριζε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ότι έκανε διακοπές «όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τσαμπάζη», φιλοξενούμενοι «στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 μέρες», ήταν η αφορμή για να ανακοινώσουν τα δύο πολιτικά στελέχη προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρει η «Αυγή» και επιβεβαιώνουν με αναρτήσεις τους ο Σωκράτης Φάμελλος και η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Τσαμπάζη θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη «μετά τη χυδαία επίθεση που δέχτηκαν από λογαριασμό στα social media».

Η αντίδραση της Δώρας Τσαμπάζη:

«Τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες».

Στην ανάρτηση αντέδρασε και η Έφη Αχτσιόγλου:

«Να ανακαλέσετε άμεσα τις άκρως ψευδείς δηλώσεις σας που εμπλέκουν το όνομά μου. Επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε δικαιώματος που απορρέει από τον νόμο».

Η αντίδραση του Σωκράτη Φάμελλου:

«Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας.»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα