Σίστο: «Καλύτερος ο Πανσερραϊκός απ’ τον Ατρόμητο»

«Αισθάνομαι ότι έχω επιστρέψει στις καλύτερες ποδοσφαιρικές μου»

Ο Άρης δοκιμάζεται αύριο (20:00), στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Πιονέ Σίστο αναφέρθηκε στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με τα «κίτρινα», στις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, τονίζοντας πως στόχος του είναι να ζήσει μεγάλες στιγμές όπως κατά την πορεία του στη Θέλτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πιονέ Σίστο:

Για τις εντυπώσεις του από τον Άρη και το πρώτο παιχνίδι της σεζόν: «Δεν αγωνίστηκα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά όπως είδα την ομάδα, οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές. Όπως ήταν κι από αυτά που είδα κι έζησα στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια στην Ολλανδία, όπου πήρα μέρος. Πλέον, ανυπομονώ να επανέλθω και να μπω κι εγώ στους αγώνες και να βοηθήσω».

Για το αν είναι έτοιμος να ξεκινήσει να αγωνίζεται: «Προπονούμαι έντονα τις τελευταίες ημέρες και νιώθω πολύ καλά. Είχα και μια σχετική συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο για την κατάστασή μου κι ευελπιστώ ότι θα είμαι απολύτως έτοιμος για το ερχόμενο παιχνίδι. Αυτό ελπίζω κι εύχομαι!».

Για το αν διαισθάνεται ότι βοήθησε ψυχολογικά την ομάδα του ο βαθμός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, μιας και είναι αρχή ακόμη στη σεζόν και ψάχνει τα πατήματά της: «Θέλαμε να νικήσουμε στο πρώτο παιχνίδι και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν. Δυστυχώς, πήραμε μόνο έναν βαθμό. Πρέπει να αρχίσουμε να συνενοούμαστε καλύτερα μεταξύ μας εμείς οι παίκτες κι αυτή η σύνδεση να βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, αυτό πρέπει να γίνει το δυνατόν γρηγορότερα, για να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης το επόμενο παιχνίδι, με τον Πανσερραϊκό, για να πάρει τους τρεις βαθμούς: «Κατ’ αρχάς περιμένω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό απέναντι στον Πανσερραϊκό. Πιο δύσκολο από αυτό απέναντι στον Ατρόμητο. Κι αυτό, γιατί πιστεύω ότι ο ερχόμενος αντίπαλος είναι καλύτερα δεμένος, ειδικά στην άμυνα. Εμείς από το πρώτο παιχνίδι μάθαμε κάποια πράγματα για τον τρόπο που πρέπει να αγωνιζόμαστε. Πρέπει να έχουμε καλή επικοινωνία μεταξύ μας στο γήπεδο κι όλα θα πάνε καλά για εμάς, γιατί ατομική ποιότητα διαθέτουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε την τακτική μας στον ερχόμενο αγώνα και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το αν πιστεύει ότι τα καλύτερά του ποδοσφαιρικά χρόνια τα έκανε στη Θέλτα και πώς αισθάνεται που έχει τόσους πολλούς Ισπανούς συμπαίκτες στον Άρη (δέκα τον αριθμό) έλαμψε από χαρά και έδωσε απάντηση με ανάλογο ύφος και πνεύμα: «Ευχαριστώ για την ερώτηση! Τα πρώτα πράγματα που είδα πριν αποφασίσω να συνεχίσω στον Άρη ήταν η κουλτούρα, η νοοτροπία και οι άνθρωποι του συλλόγου. Είδα, λοιπόν, ότι υπάρχουν πολλοί Ισπανοί στον Άρη. Μού αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι από τον καιρό που ήμουν στην Ισπανία! Νιώθω το ίδιο κι εδώ. Αισθάνομαι ότι έχω επιστρέψει στις καλύτερες ποδοσφαιρικές μου ημέρες κι ελπίζω να τις ζήσω ξανά εδώ!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα