Χάρτινη άμυνα αλλά ο Ιβάν πούλησε και τον Κουλιεράκη…

Sports Παρασκήνια

O Ιβάν Σαββίδης έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως με την πρώτη ευκαιρία πουλάει τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό. Μόλις έρθει μια καλή πρόταση, δεν βάζει στη μέση συναισθηματισμούς, σημαίες, συμπάθειες, αλλά προχωρά σε επωφελείς για το ταμείο του δικέφαλου του βορρά συμφωνίες.

Στην περίπτωση του 20χρονου Κουλιεράκη, η πρόταση της Βόλφσμποργκ ήταν εξαιρετική και ο ΠΑΟΚ παραχώρησε τον παίκτη του, λίγο μετά τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό σοκ από την Μάλμε. Το… κακό στην προκειμένη περίπτωση, είναι πως ο Κουλιεράκης αγωνιζόταν σε θέση που ο δικέφαλος του βορρά «πονάει». Αμυντικά ο ΠΑΟΚ δείχνει ιδιαίτερα ευάλωτος, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο να πουλήσει τον καλύτερο παίκτη του στον συγκεκριμένο τομέα.

Σε 6 παιχνίδια ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί 10 γκολ ενώ στα 4 ματς της Τούμπας 8! Ο Κεντζιόρα δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ ο Εκόνγκ οδηγήθηκε στην έξοδο. Η απώλεια του Μεϊτέ και η μη αντικατάστασή του έπαιξε επίσης τον ρόλο της.

Την περασμένη περίοδο ο ΠΑΟΚ έφθασε διψήφιο αριθμό γκολ στο παθητικό του μετά από 17 παιχνίδια, καθώς δέχθηκε το δέκατό του τέρμα στις 26 Οκτωβρίου κόντρα στην Αμπερντίν (το 1-0 του Μιόβσκι). Φέτος οι πρωταθλητές «πληγώνονται» με κάθε τρόπο και δέχονται πολύ εύκολα, «φθηνά» γκολ. Στην έδρα του ο δικέφαλος σε 4 παιχνίδια έχει δεχτεί 8 γκολ! Το περσινό όγδοο γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του, ήταν το πέναλτι του Μπακασέτα στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου ο δικέφαλος επικράτησε 2-1 με τέρματα του Ντεσπόντοφ παιχνίδι που έγινε στο τέλος του Ιανουαρίου!. Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει δεχθεί στην Τούμπα σε τρία ματς τόσα γκολ, όσα την περασμένη σεζόν σε 18. Κατά τ’ άλλα δεν υπήρχε κανένας δισταγμός να δοθεί και ο Κουλιεράκης, αφού έπαιξε και με την Σάμροκ για… καλό και για κακό, αν και το ματς με τους Ιρλανδούς δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα