Περιπέτεια για 700.000 ευρώ ο Φορτούνης

Sports Παρασκήνια

Κακούς συμβούλους φαίνεται πως έχει ο Κώστας Φορτούνης, καθώς ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα με την περίφημη μετακίνησή του στην Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας. Ο διεθνής μέσος δεν έκανε καλούς υπολογισμούς. Αρχικά η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν πήρε από την Αρμόδια επιτροπή την έγκριση που απαιτούνταν για έξτρα μπάτζετ.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης που έκανε διαπραγματεύσεις στο… παρά πέντε υπέγραψε στην Αλ Καλίτζ και ήδη φοράει τη φανέλα της κάνοντας πολύ καλό συμβόλαιο, αλλά ο Φορτούνης που ήταν η πρώτη επιλογή, έμπλεξε σε περιπέτειες. Το χειρότερο είναι πως έχει χάσει την περίοδο προετοιμασίας με ομάδα, καθώς γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό και πλέον θα πρέπει να έχει σημαντικό χρόνο προκειμένου να φθάσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και να ενσωματωθεί στο νέο του σύλλογο. Γιατί ο Φορτούνης δεν είναι για παράδειγμα περίπτωση Ποντένσε που αν επιστρέψει στον Ολυμπιακό θα είναι σε φουλ φόρμα, καθώς αγωνίζεται με την Γουλβς, έχοντας προετοιμασία και παιχνίδια στα πόδια του.

Το υποτιθέμενο καλό συμβόλαιο ήταν το… κίνητρο που απαρνήθηκε τον Ολυμπιακό. Τα χρήματα. Που δεν ήταν τόσα πολλά παραπάνω για να μπει σε όλο αυτό που τον έκανε να χάσει τον ύπνο του, αλλά και να ταλαιπωρήσει την οικογένειά του. Για 700.000 ευρώ τράβηξε τα πάνδεινα ο Φορτούνης. Ο Ολυμπιακός του έδινε 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ από την Αλ Καλίτζ ο ίδιος έχει να παίρνει 2.2 εκατ. ευρώ από τα 3 που έδιναν οι Σαουδάραβες το χρόνο. Τα άλλα θα πάνε στους… μεσάζοντες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα