Τα μηνύματα στους διαιτητές και οι φωνές

Sports Παρασκήνια

Άλλαξαν οι ρόλοι, άλλαξαν και οι φωνές. Από την 1η αγωνιστική η ΑΕΚ δείχνει την ενόχλησή της για τη διαιτησία και στέκεται στους αγώνες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Των δύο κυρίαρχων πλέον στην ΕΠΟ. Οι Ενωσίτες που κατήγγειλαν την ανίερη συμμαχία, στάθηκαν στα δυο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ από τον Φωτιά όταν ζορίστηκε από τον Πανσερραϊκό επικρατώντας 3-2, αλλά και τις δυο κάρτες που έδειξε ο Παπαδόπουλος στον Βιγιαφάνιες αφήνοντας με 10 παίκτες απ’ το 32΄ τον Βόλο στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συμμαχήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, λόγω και της κοινής τους Ποντιακής καταγωγής. Πλέον στην ΑΕΚ υπάρχει Ηλιόπουλος. Αλλά είναι παράδοξο να διαμαρτύρεσαι γιατί ο συνεταίρος σου άλλαξε παρτενέρ.

Κάθε πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας στέλνει τα ίδια μηνύματα στους διαιτητές. Να παίζουν  50-50, να μην επηρεάζονται και να τα γράφουν όλα στο Φύλλο Αγώνα. Από κει και πέρα όμως, οι πάντες έχουν τις κεραίες τους όρθιες. Βλέπουν ποιοι διαιτητές τίθενται εκτός πινάκων και ποιοι μπαίνουν στους μαυροπίνακες. Και ανάλογα πράττουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα