Περισσότερους Ισπανούς ο Άρης από τις μισές Ισπανικές ομάδες

Η «ΑS» έκανε αφιέρωμα στους κίτρινους της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης εδώ και χρόνια διατηρεί παράδοση με τις επιλογές του από την Ισπανική ποδοσφαιρική αγορά. Και φέτος οι «κιτρινόμαυροι» το τερμάτισαν. Σύμφωνα με την «AS» ο Άρης είχε περισσότερους Ισπανούς ποδοσφαιριστές στην αρχική του ενδεκάδα, από 11 ομάδες της La Liga!

Δέκα συνολικά είναι οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του Άρη, ενώ τρεις ακόμη είναι ισπανόφωνοι, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την ηλεκτρονική έκδοση της «AS».

Ο Άρης εμφανίστηκε με 7 Ισπανούς ποδοσφαιριστές (8 με τον Κίκε Σαβέριο που έχει ισπανικό διαβατήριο) στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα της Super League, γεγονός το οποίο δεν άφησε αδιάφορη την Ισπανική «AS».

Στην ηλεκτρονική της μορφή η Ισπανική εφημερίδα σημειώνει πως ο Άρης έχει περισσότερους Ισπανούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του από… ένδεκα ομάδες της La Liga!

Συγκεκριμένα ο Άρης είχε περισσότερους Ισπανούς στην ενδεκάδα του από τις: Σεβίλλη (4), Ατλέτικο Μαδρίτης (5), Βαγιαδολίδ (4), Μαγιόρκα (4), Ρεάλ Μαδρίτης (1), Ράγιο Βαγιεκάνο (6), Μπαρτσελόνα (7), Λεγκανές (7), Αλαβές (6), Μπέτις (6) και Χετάφε (6).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα