Αμορίμ: «Θα περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ιωαννίδη»

«Αυτός παραμένει η πρώτη μας επιλογή»

Διακαής πόθος παραμένει για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Φώτης Ιωαννίδης. Με πρόσφατες δηλώσεις του, ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει ο ντόρος γύρω από το όνομά του και πως είναι απολύτως συγκεντρωμένος στους «πράσινους» και στην προσπάθεια που κάνουν για να προκριθούν στο League Phase του Conference League.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Σπόρτινγκ για τον αυριανό (23/08) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Φαρένσε για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, ο τεχνικός του συλλόγου, Ρούμπεν Αμορίμ, ρωτήθηκε για το ποιο είναι το πλάνο της ομάδας αναφορικά με την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης, με δεδομένο πως το plan b της ομάδας, ο Βίτορ Ρόκε της Μπαρτσελόνα, φαίνεται πως χάνεται, αφού πλησιάζει στην Μπέτις.

Ο 39χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε πως είναι πρόθυμος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την πρώτη επιλογή του, δηλαδή τον Φώτη Ιωαννίδη, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τρίτη επιλογή στα σκαριά του συλλόγου!

«Δεν θα το σχολιάσω αυτό. Προσωπικά, δεν γνωρίζω ποια είναι αυτή η τρίτη επιλογή για την οποία μιλάτε, είναι έκπληξη αυτό για εμένα, μου φαίνεται δύσκολο. Θέλουμε την πρώτη μας επιλογή πάντως, μερικές φορές είναι εύκολο να το καταφέρουμε, άλλες όχι.

Έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη συνθήκη, είναι δύσκολο και μπορεί να κάνουμε λάθη. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε δική μας την πρώτη μας επιλογή. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα