Ολυμπιακός: «Φάρος» για τις νέες μας αθλήτριες η Ελευθεριάδου»

Ένα 24ωρο αφότου η Νικόλ Ελευθεριάδου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση, σε ηλικία μόλις 26 ετών, ο Ολυμπιακός την αποχαιρέτησε με μία ανακοίνωση, στην οποία τη χαρακτηρίζει «φάρο» και «λαμπρό παράδειγμα» για τις νέες αθλήτριες της ομάδας, την ευχαριστεί για τη μεγάλη προσφορά της στο σύλλογο και της εύχεται ό,τι καλύτερο για τα επόμενα βήματα της ζωής της. Αναλυτικά:

«10/8/2015. Μια ημερομηνία ορόσημο, πλέον, για τον Ολυμπιακό. Η ημέρα, που η Νικόλ Ελευθεριάδου έριξε “άγκυρα” στο λιμάνι. Με ένα μεγάλο χαμόγελο, 17 χρονών, τότε, γεμάτη όνειρα, υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με τον Θρύλο. Ποιος να φανταζόταν τι θα ακολουθούσε! Εννιά υπέροχα χρόνια…
Εννιά αγωνιστικές σεζόν μαζί, κατακτήσαμε τα πάντα. Ζήσαμε “μαγικές” στιγμές, κατακτήσαμε την κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο! Πανηγυρίσαμε 20 τίτλους, εννιά πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Ελλάδας, δύο πρωταθλήματα Ευρώπης (LEN Champions League), τρία LEN Super Cup και ένα ελληνικό Super Cup! Αγωνιστήκαμε σε εννιά ευρωπαϊκούς τελικούς, σε εννιά χρόνια!
Αγαπημένη μας Νικόλ, η οικογένεια του Ολυμπιακού, η οικογένειά σου, σε ευχαριστεί για όλα! Για το ήθος, την αξιοπρέπειά σου, τη στάση σου, όλα αυτά τα χρόνια. Τίμησες το ερυθρόλευκο σκουφάκι με σεβασμό, με αγάπη. Είμαστε σίγουροι, ότι θα αποτελείς “φάρο” για τις νέες μας αθλήτριες, “λαμπρό” παράδειγμα! Το πάθος σου μέσα στο νερό, τα ηγετικά σου χαρακτηριστικά, το σπάνιο ταλέντο σου και η αφοσίωσή σου συνέβαλαν στην “εκτόξευση” της ομάδας πόλο Γυναικών του Θρύλου. Στην καταξίωσή της στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο!
Τις προηγούμενες ημέρες, έκανες πραγματικότητα το μεγάλο σου όνειρο. Έζησες την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων με την Ελλάδα μας! Ξέρουμε πόσο το ήθελες και είμαστε χαρούμενοι, που κατάφερες και αυτό. Είμαστε υπερήφανοι για σένα…
Εξελίχθηκες σε μία από τις κορυφαίες πολίστριες στην Ευρώπη! Είμαστε σίγουροι, ότι το ίδιο θα συμβεί με ό,τι ασχοληθείς, από εδώ και πέρα, στη ζωή σου, τώρα που αποφάσισες να “κρεμάσεις” το σκουφάκι σου, ολοκληρώνοντας μια λαμπρή καριέρα. Το ευχόμαστε. Και σου ευχόμαστε τα καλύτερα!
Σε ευχαριστούμε!».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα