Ψάχνεται ο Μάξι Γκόμες να βρει ομάδα

Θα ενδιαφερθούν ελληνικοί σύλλογοι για τον διεθνή Ουρουγουανό επιθετικό;

Ελεύθερος και ωραίος κυκλοφορεί ο Μάξι Γκόμες; Ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός έπαιξε δυνατά το περασμένο καλοκαίρι στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να αποδειχτεί γραφτό να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της πειραϊκής ομάδας.

Η Τραμπζονσπόρ που διατηρούσε τα δικαιώματά του τον παραχώρησε δανεικό στην Κάντιθ, ενώ εσχάτως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με το τουρκικό κλαμπ και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Ο άλλοτε παίκτης των Βαλένθια και Θέλτα, ψάχνεται στην Ελλάδα για καινούργια ποδοσφαιρική… στέγη και μένει να φανεί, κατά πόσον μπορεί να υπάρξει ή όχι «ζεστό» ενδιαφέρον από κάποια ελληνική ομάδα για την μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Γκόμες είναι 32 φορές διεθνής (4 γκολ) με την Εθνική Ουρουγουάης και προέρχεται από μία κακή σεζόν στην Κάντιθ, δεδομένου πως σε σύνολο 34 αγώνων δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με την ομάδα του να υποβιβάζεται στη La Liga 2.

Ωστόσο στο παρελθόν είχε εντυπωσιάσει στις θητείες του σε Βαλένθια (109 συμμετοχές – 22 γκολ – 11 ασίστ), Θέλτα (75 ματς – 31 γκολ – 10 ασίστ). Το καλοκαίρι του ΄19 οι «νυχτερίδες» ξόδεψαν 14,5 εκατ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του από την Θέλτα και τρία χρόνια αργότερα (2022) μεταπήδησε στην Τραμπζονσπόρ έναντι 3 εκατ. ευρώ.

Με την τουρκική ομάδα είχε συνολικά 7 γκολ – 6 ασίστ σε 35 παιχνίδια.

Στην πατρίδα του έπαιξε στην Ντενφενσόρ Σπόρτινγκ Κλαμπ με τη φανέλα της οποίας έγραψε στο κοντέρ 29 γκολ – 12 ασίστ σε 52 ματς.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα