Απορρίφθηκαν οι καταγγελίες Γιαννακόπουλου και Αγγελοπουλαίων

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ ήταν αναρμόδιος για τις δυο περιπτώσεις

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε τις εκατέρωθεν καταγγελίες των αδερφών Αγγελόπουλων και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι οποίες είχαν γίνει λίγο μετά την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ από τον Ολυμπιακό.Ο δικαστής απέρριψε για τυπικούς λόγους τις καταγγελίες καθώς αρμόδια για την επίλυση της διαφοράς είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ.

O ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είχε προχωρήσει στην καταγγελία για τις δηλώσεις των προέδρων των «ερυθρόλευκων» πως «η παραχώρηση του ΟΑΚΑ είναι κλασική περίπτωση δημιουργίας συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού. Η παραχώρηση έχει γίνει με μη νόμιμο τρόπο».

Από την άλλη, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατήγγειλαν ανάρτηση του Γιαννακόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά οι δυο αποφάσεις:

-Απορρίπτεται η υπ’ αριθ. πρωτ. 145/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) κατά: 1) του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καθώς και 2) της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ).

-Απορρίπτεται η υπ’ αριθ. πρωτ. 144/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) κατά των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθώς και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα