Τους θέλουν πολύ και το δείχνουν

Το προηγούμενο διάστημα εμφανίζονταν ως… σχεδόν «κλεισμένοι» από τον Παναθηναϊκό. Αποδείχθηκε ότι η αλήθεια ήταν διαφορετική. Οι Μάρκους Μπεργκ και Έρικ Φάλκενμπεργκ είναι δύο ποδοσφαιριστές του οποίους δεδομένα θέλουν οι Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νταμπίζας και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να αποκτηθούν από το «τριφύλλι».

Οι υποθέσεις των δύο μεταγραφών έχουν «κολλήσει» στο οικονομικό. Για τον Μπεργκ, το Αμβούργο ξαφνικά αξιώνει χρήματα για να δώσει τη συγκατάθεσή του. Οι «πράσινοι» θα διαπραγματευτούν με τη γερμανική ομάδα, όμως δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν πολλά. Με τον παίκτη φαίνεται να έχει επέλθει συμφωνία. Ο Αναστασίου έχει μεταφέρει στη διοίκηση ότι αξίζει να γίνει η υπέρβαση για τον Σουηδό επιθετικό και πλέον αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Κάτι ανάλογο ισχύει για τον Φάλκενμπεργκ. Ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει 100.000 ευρώ συν ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης στην Άλκμααρ, η οποία όμως ακόμη δεν έχει απαντήσει θετικά. Προπονητής και τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχουν συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο ότι αξίζει να δοθούν περισσότερα χρήματα για τους δύο συγκεκριμένους παίκτες, πράγμα που σημαίνει ότι βασίζουν πολλά πάνω τους στον σχεδιασμό για την ομάδα της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα