Ο ΠΑΟΚ επιμένει για Μεϊτέ

Η Μπενφίκα δεν τον δίνει πάλι δανεικό

Επιμένει ο ΠΑΟΚ για Μεϊτέ. Η A Bola υπογραμμίζει πως η ελληνική ομάδα έκανε κρούση στην Μπενφίκα για νέο δανεισμό του 30χρονου Γάλλου χαφ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, ο Δικέφαλος διατηρεί τον Μεϊτέ στο προσκήνιο και μάλιστα έκανε κρούση στην Μπενφίκα για να αποκτήσει τον 30χρονο χαφ υπό καθεστώς δανεισμού, με τους «αετούς» να έχουν άλλα σχέδια για τον ποδοσφαιριστή!

Η Μπενφίκα, θέλει είτε πώληση του Μεϊτέ, είτε δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς προκειμένου να «ξεμπερδέψουν» άμεσα με το θέμα! Και αυτό γιατί στο ενδεχόμενο… απλού δανεισμού, θα πλήρωναν και πάλι ένα μέρος των αποδοχών του.

«Οι Έλληνες αδυνατούν να ολοκληρώσουν μια μόνιμη μεταγραφή και δοκιμάζουν τη φόρμουλα της περσινής σεζόν, αλλά η λύση δεν αρέσει στην Μπενφίκα. Μια συμφωνία πανομοιότυπη με την περασμένη σεζόν -δανεισμός με οψιόν αγοράς- τέθηκε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά η Μπενφίκα έχει άλλα σχέδια για τον παίκτη: μόνιμη μεταγραφή ή, στο όριο, δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Στόχος της Μπενφίκα είναι να λύσει το πρόβλημα μια για πάντα, δεδομένου πως ο 30χρονος μέσος δεν συγκαταλέγεται στα πλάνα του Ρότζερ Σμιντ και του συλλόγου. Και η Μπενφίκα δεν θέλει να δει το έργο σε επανάληψη. Για την ώρα, ο Μεϊτέ προπονείται ατομικά, χωρίς ξεκάθαρες προοπτικές για το μέλλον».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα