Ο Αταμάν διαψεύδει πως κάνει… Τούρκο τον Κέντρικ Ναν

«Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για την Εθνική»

Ο Εργκίν Αταμάν διέψευσε τα δημοσιεύματα των συμπατριωτών του που ήθελαν τον Κέντριν Ναν να βρίσκεται σε προχωρημένες διαδικασίες για να αποκτήσει την τουρκική υπηκοότητα και να ενισχύσει την εθνική ομάδα μπάσκετ της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με το basketfaul.com, o Αμερικανός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού AKTOR φαινόταν πως είχε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει Τούρκος υπήκοος και να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στις εθνικές διοργανώσεις ως νατουραλιζέ υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Και ενώ η είδηση αυτή προκάλεσε μεγάλο «θόρυβο», ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, αλλά και ο προπονητής του «Επτάστερου», ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως υπάρχει συμφωνία, πλην όμως παραδέχθηκε πως το να λάβει την τουρκική υπηκοότητα ο Ναν είναι ένα θέμα που απασχολεί την ομοσπονδία της χώρας.

«Δεν υπάρχει τέτοια εξέλιξη. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σχετικά με την “πρόσληψη” του Ναν. Τα νέα για τον Ναν δεν είναι αληθή. Έχουμε πολλές εναλλακτικές. Επιπλέον, συνεχίζουμε τις διαδικασίες ώστε ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς να είναι στην Εθνική ως γηγενής», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, σε διάψευση των δημοσιευμάτων προέβη και ο μάνατζερ του παίκτη, Γιώργος Πάνου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα