Συγκινητική ανάρτηση Σκέρτσου αφιερωμένη στον δικό του «μαχητή»

Ο υπ. Επικρατείας, έκανε μια προσωπική αναφορά, μιλώντας για την επέτειο δύο ετών από τότε που ο γιός του, Βασίλης, υποβλήθηκε σε ένα δύσκολο χειρουργείο, από το οποίο κατάφερε να βγει νικητής

Στις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένειά του το 2022, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, αναφέρθηκε σε μια συγκινητική ανάρτηση ο Άκης Σκέρτσος.

Πριν από δύο χρόνια, ο υπουργός Επικρατείας είχε αναφερθεί με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα στο πρόβλημα υγείας που οδήγησε τον γιο του στο χειρουργείο. Όπως είχε γράψει, «συνεχείς εμετοί, έντονος πόνος στην κοιλιά και απόφραξη του εντέρου οδήγησαν στη διάγνωση ότι ο μικρός μας είχε εκ γενετής κακή τοποθέτηση των εντέρων του που οδήγησε σε οξεία συστροφή και τελικά σε ένα αναπόφευκτο, δύσκολο τρίωρο χειρουργείο».

Χθες, ο κ. Σκέρτσος επανήλθε και αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στον γιο του γράφοντας:

«Πριν 2 χρόνια τέτοιο καιρό ο τύπος αυτός έβγαινε λαβωμένος από μια δοκιμασία που τον γονάτισε για λίγο αλλά δεν τον έσπασε. Που θα μπορούσε να τον είχε καθηλώσει σε πολλά επίπεδα, αλλά αντιθέτως του έμαθε να παλεύει με τις δυσκολίες, να μην το βάζει κάτω και να βγαίνει πιο δυνατός.

Θυμάμαι με συγκίνηση το παιδάκι εκείνο στη φωτογραφία μετά το δύσκολο χειρουργείο, με το στωικό βλέμμα και το συγκρατημένο χαμόγελο, και δεν πιστεύω στα μάτια μου.

Στη θέση του βλέπω σήμερα με περηφάνια έναν υγιή και δυνατό έφηβο που γίνεται μέρα με τη μέρα ένας νέος άντρας. Που πατάει γερά στα πόδια του και κάνει τολμηρά αλλά όχι παράτολμα βήματα με στόχο μικρές ή μεγαλύτερες δικές του προσωπικές “κορυφές”.

Τον θαυμάζω γιατί είναι μαχητής, με καθαρό μυαλό και σκέψη, που αγωνίζεται με πάθος και ψυχή για όσους και όσα αγαπάει.

Μου θυμίζει καθημερινά, θυμίζει σε όλους μας, ότι οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή και, ναι, μπορεί να μας λυγίζουν για λίγο. Το αν θα μας σπάσουν όμως ή αν θα καταφέρουμε να βγούμε πιο δυνατοί μέσα από αυτές είναι στο χέρι μας. Κρύβεται στο πείσμα που θα δείξουμε να θεραπεύσουμε τις αδυναμίες μας και να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με πίστη και ελπίδα για το καλύτερο αλλά και με τη βοήθεια πάντα όσων μοιράζονται μαζί μας κοινές αξίες και στόχους.

Να είσαι γερός Μπιλάκο μου. Από τη δική σου γενιά αντλούμε δύναμη και έμπνευση για να συνεχίσουμε και να διορθώσουμε όσα στραβά κουβαλάμε από το παρελθόν και πληγώνουν το παρόν.

Υ.Γ. Σου χρωστάω πολλά καλοκαίρια πλέον που δεν έχουμε χαρεί μαζί όσο θα θέλαμε εξαιτίας των δικών μου υποχρεώσεων και που ελπίζω να βρω έναν τρόπο κάποια στιγμή να σου ανταποδώσω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα