Δεν βλεπόταν ο Παναθηναϊκός, εγκλήματα ο Αλόνσο

Την αλαζονεία του Αλόνσο πλήρωσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έχασαν 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο (λόγω τιμωρίας) ΟΑΚΑ και έκαναν οδυνηρό ξεκίνημα στη νέα σεζόν.

Η μια και μοναδική αιτία είναι οι εννιά αλλαγές που έκανε ο προπονητής των πρασίνων σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε τον Άγιαξ. Ο Λοντίγκιν έπαιξε κάτω από την εστία, με τους Σένκεφελντ – Αράο μπροστά τους και τους Βαγιαννίδη, Μαξ στα άκρα, ενώ οι Ζέκα και Μακσίμοβιτς έπαιξαν στον άξονα με τον Βιλένα μπροστά τους. Οι Τετέ και Τζούριτσιτς στα “φτερά”, με τον Γερεμέγεφ στην κορυφή. Δηλαδή έξω ο Μπακασέτας, έξω και ο Ιωαννίδης που έτρεχε να τους βάλει μόλις βρέθηκε πίσω στο σκορ για να του σώσουν το παιχνίδι!…

Με μία ενδεκάδα που είχε παίξει ελάχιστες φορές μαζί ακόμη και σε προπονητικά διπλά, ήταν ξεκάθαρο πως  ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλα «θέματα» στη δημιουργία και στις πλαγιοκοπήσεις, απέναντι σε έναν πολύ καλά οργανωμένο Αστέρα που έψαχνε τις γρήγορες μεταβάσεις για να «χτυπήσει» την άμυνα των «πράσινων».

To παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς άλλαξαν και οι αριθμητικές ισορροπίες όταν  (51’) ο Άνταμ βρήκε τον Κρεσπί στην πλάτη της «πράσινης» άμυνας με τον Ισπανό να ανατρέπεται απ’ τον Ζέκα, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, καθώς ο αντίπαλός του ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο Κρεσπί εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Λοντίγκιν δεν έδιωξε σταθερά με την μπάλα να παίρνει «μέσα» το χέρι του και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ της ομάδας της Αρκαδίας που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα….

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο (60’ Γεντβάι), Μαξ (80’ Μλαντένοβιτς), Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Βιλένα (60’ Μπακασέτας), Τετέ (69’ Μαντσίνι) Τζούριτσιτς (60’ Ιωαννίδης), Γερεμέγεφ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρσία, Αλάγκμπε, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (82’ Τζανδάρης), Μπαρτόλο (90’+2’ Ζουγλής) Καλτσάς, Μουνιόθ (74’ Ρέτζιτς), Κρεσπί (90’+2’ Άλβαρες), Άνταμ (74’ Μάντζης).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα