Ρηχά νερά ο Λεβαδειακός και η Καλλιθέα

Έπειτα από ένα μετριότατο παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, Λεβαδειακός και Athens Kallithea FC αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «Λάμπρος Κατσώνης». Στην επιστροφή της έπειτα από 18 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, η Καλλιθέα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους Βοιωτούς που θα έχουν να λένε για το δοκάρι του Τριαντάφυλλου Τσάπρα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η λευκή ισοπαλία αποτυπώνει το έλλειμμα ποιότητας στην εν λόγω συνάντηση, όπου κυριάρχησε ο αργός ρυθμός, τα πολλά λάθη και τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Κάπως περισσότερο προσπάθησε ο Λεβαδειακός στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μετέφερε το κέντρο βάρους του αγώνα προς την περιοχή της Καλλιθέας, αλλά οι βοιωτοί υστέρησαν στην τελική πάσα και προσπάθεια, ενώ στάθηκαν άτυχοι στο 78’, όταν ιομ Τσάπρας από κοντά σούταρε στο δοκάρι του Μπαραγκάν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας, και την πήραν αφού απέφυγαν τα ρίσκα και πρόσεξαν πάρα πολύ την άμυνά τους.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ – Τσάπρας, Μορέιρα (56’ Εραμούσπε), Παπαδόπουλος, Βήχος – Μεχία (70’ Συμελίδης), Λαμαράνα (56’ Πλέγας)- Κάσσος (56’ Γιαννιώτας), Κωστή, Πεντρόσο – Όζμπολτ (78’ Ρόμο)
ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν – Μανθάτης, Μεχίας, Ισιμάτ, Πασαλίδης, Σοΐρι (83’ Χάνουσεκ) – Μερκάτι, Μότοκ (61’ Τζιάνι), Ντιμπά (46’ Ματίγια), Μουτίνιο (86’ Ντεμέτριους) – Ουλντρίκις (61’ Λουκίνας)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα