Η αλλαγή του Μάκη στην διαιτησία. Με το καλημέρα, τρία πέναλτι στον ΠΑΟΚ, το ένα ανύπαρκτο. Φωτιάς – Ευαγγέλου – εγγύηση

Όχι ότι είχαμε καμία αμφιβολία. Η «Α» και η iapopsi.gr το’γραψαν καθαρά ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης έβαλε τους κατάλληλους για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Τον Βασιλομπίλρο Φωτιά στην σφυρίχτρα και τον Αγγελάρα τον Ευαγγέλου στο VAR. Επιτυχία εξασφαλισμένη. Όλα καλά.
Κουρασμένος κι απογοητευμένος ήταν ο ΠΑΟΚ από την σφαλιάρα τη Μάλμε, μην ξεκινούσε το πρωτάθλημα και με καμιά ισοπαλία. Ο Βασιλομπίλατος ο Φωτιάς έδωσε τρία πέναλτι στον ΠΑΟΚ, το έκανε το πήρε πίσω.
Κι άντε, λέω εγώ, το πρώτο με τον Κεντζιόρα, σφυρίζεται. Το δεύτερο με τον Τσάλοφ είναι ιστορία της πλάκας. Κανένα πέναλτι.
Τα σφυρίγματα γύρω – γύρω, όλα ΠΑΟΚ, βέβαια. Λογικό. Άντε και καλή αρχή για τον πρόεδρο τη ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση. Όπως είπε στις δηλώσεις του, θα σφυρίζετε ό,τι βλέπετε.
Ο Λανουά τι γνώμη έχει για τα πέναλτι του ΠΑΟΚ; Θα μας την πει; Όχι, ρε. Ο Φρανσουάζ το πάει πρίμα το γράμμα. Ό,τι του λένε, το κάνει. Τυφλά να’ χει ο Μπένετ και ο Φρόιντφελντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα