Με δυο πέναλτι από το VAR ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανσερραϊκό

Με το δεξί μπήκε ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League καθώς επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού στην Τούμπα παρότι αγχώθηκε….

Σ΄ένα ακόμη παιχνίδι ο Δικέφαλος του Βορρά προβλημάτισε με την αμυντική του αστάθεια.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν από τον Πανσερραϊκό με πέναλτι του Μπετανκόρ (31′) αφού ο Σαλαζάρ εξέθεσε τον Βιεϊρίνια  ωστόσο το προβάδισμα των φιλοξενούμενων κράτησε τέσσερα λεπτά με την ισοφάριση να έρχεται (35΄) με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με πέναλτι που δόθηκε για μαρκάρισμα του Πεταυράκη στον Κεντζιόρα. Παράβαση που καταλόγισε ο Βασίλης Φωτιάς έπειτα από υπόδειξη του VAR (Άγγελος Ευαγγέλου) και μετέτρεψε σε γκολ ο Σβαμπ για το 1-1.

Ο  ΠΑΟΚ γύρισε τούμπα το παιχνίδι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Oζντόεφ μετά από κόρνερ του Ζίφκοβιτς έκανε το 2-1 .

Παρ΄ολ΄αυτά οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα  (2-2)στο 49′ με τρομερή ατομική προσπάθεια κι εκτέλεση του Σαλαζάρ από κάθετη του Τομάς.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο ΠΑΟΚ ανέκτησε εκ νέου (3-2) το προβάδισμα με νέο πέναλτι του Σβαμπ με επεισοδιακό τρόπο. Από προσπάθεια των Σβαμπ και Κωνσταντέλια, η μπάλα στρώθηκε στο Ράφα Σοάρες που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο, έπειτα από νέα παρέμβαση του VAR, καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων για πάτημα του Άγγελου Λιάσου στον Τσάλοφ.

O ΠΑΟΚ έφτασε σε μια δύσκολη νίκη με πολύ άγχος, ενώ γι άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκαν τα μεγάλα αμυντικά του προβλήματα…

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής – Βιεϊρίνια (46’ Σάστρε), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Σοάρες – Σβαμπ (89′ Θυμιάνης), Οζντόεφ (71’ Καμαρά) – Ζίβκοβιτς, Μουργκ (76’ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας – Τσάλοφ (71’ Τισνουντάλ).

Πανσερραϊκός (Mιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι – Δεληγιαννίδης, Χαντάκιας (61’ Καρασαλίδης), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, – Στάικος (80’ Περούτσι), Λιάσος (80’ Καπτούμ) – Σάλαζαρ, Χατζηστραβός (λ.τρ. 14’ Μασκανάκης 80’ Γκίγκιτς), Τομάς – Μπετανκόρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα