Ανακωχή Μπακογιάννη-Δούκα λόγω διακοπών

Κάποιοι ψιθυρίζουν ότι ο Μπακογιάννης δεν έχει διαγράψει από το μυαλό του το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης του δήμου της Αθήνας

Ολιγοήμερη θερινή ανακωχή στον πολιτικό πόλεμό του με τον διάδοχό του στη δημαρχία της Αθήνας Χάρη Δούκα κήρυξε ο Κώστας Μπακογιάννης καθώς βρέθηκε συν γυναιξί και τέκνοις σε ολιγοήμερες διακοπές.

Ο τέως δήμαρχος της πρωτεύουσας και η σύζυγός του Σία Κοσιώνη διάλεξαν ως τόπο της φετινής απόδρασής τους τα Κύθηρα κι όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που πόσταρε τις προηγούμενες ημέρες στα κοινωνικά δίκτυα η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, οι μέρες τους πέρασαν ξέγνοιαστα με κολύμπι, μπαλίτσα στη παραλία και ψάρεμα.

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι η μεγάλη… μπαλίτσα ανάμεσα στους δύο αυτοδιοικητικούς θα παιχτεί άμα τη επιστροφή του Μπακογιάννη στην Αθήνα, αφού δεν φαίνεται να έχει σκοπό να κατεβάσει τους τόνους της πολεμικής που έχει ξεκινήσει την επαύριο κιόλας της ανακοίνωσης Δούκα ότι θα διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ στις «πράσινες» εκλογές της 6ης και της 13ης Οκτωβρίου.

Λένε, μάλιστα, κάποιοι ότι ο Μπακογιάννης δεν έχει διαγράψει από το μυαλό του το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης του δήμου της Αθήνας.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα