Μεγάλη η ζημιά στην ΑΕΚ

Sports Παρασκήνια

Από πολύ νωρίς εφέτος στην ΑΕΚ ξεκίνησε η κατεδάφιση του Αλμέιδα επειδή η ΑΕΚ στραβοπατάει το καλοκαίρι και δεν δείχνει το πρόσωπο που θέλει ο κόσμος.

Βέβαια, για να τα λέμε και να τα γράφουμε όλα, η εικόνα της ΑΕΚ ήταν ίδια και τα προηγούμενα καλοκαίρια. Η ομάδα του αργεί να φορμαριστεί. Αν ανατρέξει κανείς στοι παρελθόν θα δει ότι και πρόπερσι το πρωτάθλημα η «Ένωση», τι τράβηξε πέρυσι με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τι έγινε με την Αντβέρπ. Θα πει κανείς, άλλο η  Αντβέρπ και άλλο η  Νόα απ’ την Αρμενία, αλλά η ουσία παραμένει. Η ΑΕΚ, επί Αλμέιδα, είχε την ίδια ακριβώς εικόνα και τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Η διαφορά είναι πως τότε υπήρχε…Μελισσανίδης!

Η δικαιολογία του Αλμέιδα είναι ότι δούλεψε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με παίκτες που δεν θα αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας κι αυτό έκανε περίπλοκη την κατάσταση.

Ο κόσμος (και όχι μόνο, αλλά και οι δημοσιογράφοι) ζητάνε το κεφάλι του Αλμέιδα επειδή η ομάδα δεν περπατάει. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί η ομάδα να παρουσιάζει αυτή την θλιβερή εικόνα που έδειξε στα παιχνίδια με τη Νόα   διότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις.

Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα