Ο Παναθηναϊκός έχει «δεμένο» τον Λεσόρ

Sports Παρασκήνια

Ο Ματίας Λεσόρ έκανε πράγματα και θαύματα σ την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και οδήγησε τους πράσινους στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος Ελλάδας. Ήταν όμως, εξίσου καταλυτικός και στα παιχνίδια της Εθνικής Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στο Παρίσι και η παρουσία του τράβηξε τα βλέμματα!

Το γεγονόςδεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους Αμερικανούς. Οι Νιου Γιορκ Νικς, μάλιστα, προσέγγισαν τον Γάλλο σέντερ, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ ειδικευόμενο σε θέματα των Νεοϋορκέζων, Ίαν Μπέγκλι, με τις δύο πλευρές να προχωρούν σε ένα βαθμό στις επαφές τους…

Ο Παναθηναϊκός, όμως, είχε μεριμνήσει να μην υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Λεσόρ σχετιζόμενος με το ΝΒΑ, όπως υπήρχε και με τον Κέντρικ Ναν.

Μ΄αυτόν τον τρόπο η υπόθεση να περάσει ο ψηλός του Παναθηναικού τον Ατλαντικό έγινε αρκετά δύσκολη, δεν προχώρησε και, επομένως, μετά το μετάλλιο που κατέκτησε με τη Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για να βοηθήσει και πάλι το τριφύλλι, αυτή τη φορά για να διατηρήσει τα «σκήπτρα» του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα