Ο Γιαννακόπουλος έβαλε σε μπελάδες τους Αγγελόπουλους

Sports Παρασκήνια

Η υπόθεση της απόκτησης του Σάσα Βεζένκοφ από τον Ολυμπιακό δεν είναι απλή. ΗΞ εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου την έκανε…. οδυνηρή για τα οικονομικά των Αγγελόπουλων. Διότι με το ενδιαφέρον που έδειξε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αυτομάτως εκτόξευσε το κασέ του Βούλγαρου παίκτη στα ύψη  και ανάγκασε τον Ολυμπιακό να δώσει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον παίκτη φοβούμενος ότι θα έχει την κατάληξη του Κώστα Σλούκα. Κατά βάθος ο Γιαννακόπουλος ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να πάρει τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε υπεραξία με τον Βεζένκοφ. Έδωσε στον παίκτη πενταετές συμβόλαιο που μαζί με τα πριμ αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ. Είναι 11 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια εγγυημένα και με τις οψιόν (+1, +1) αγγίζει τα 18 εκατ. ευρώ.

Αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν και –εκτός των άλλων- επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό των Αγγελόπουλων για τον Ολυμπιακό οι οποίοι σαφέστατα θα μπορούσαν να είχαν συμφωνήσει με τον Βεζένκοφ με λιγότερα λεφτά, αν δεν παρενέβαινε ο Γιαννακόπουλος στην ιστορία…

Τώρα εκ των πραγμάτων στον Ολυμπιακό θα πρέπει να ξεφορτωθούν ένα μεγάλο συμβόλαιο (του Πετρούσεφ, λένε κάποιοι) για να πληρωθούν τα λεφτά του Βεζένκοφ!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα