H πρώτη ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Χοσέ-Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για τον Βόλο.

Ο Τζολάκης εκτός απροόπτου θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ για την άμυνα υπάρχει ένα ερωτηματικό, με τους Ροντινέι (δεξιά), Ορτέγκα (αριστερά) και Ρέτσο να έχουν καπαρωμένη θέση, αλλά αναζητείται ο παρτενέρ του τελευταίου στο κέντρο της ανάμεσα σε Πιρόλα, Μπιανκόν, ενώ υπάρχει και η λύση του Άμπι. Υπενθυμίζεται ότι στο crash test με τη Νότιγχαμ είχε επιλέξει Ρέτσο και Πιρόλο ο κόουτς των Πειραιωτών.

Ο Έσε θα είναι το ένα από τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στο πλευρό του δείχνει να έχει ο Στάμενιτς, παρότι δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα στον ρόλο του. Ο Μπακούλας έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο στην προετοιμασία, αλλά ο 61χρονος τεχνικός συνήθως προτιμάει έναν υψηλόσωμο χαφ τύπου Ιμπόρα δίπλα στον Αργεντινό (που βέβαια είναι 1,82 μ.). Πάντως, δεν θα προκαλέσει εντύπωση το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον πιτσιρικά ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει δείξει ότι δεν «μασάει» σε τέτοιες περιπτώσεις. Εφόσον είχε κάνει νορμάλ προετοιμασία ο Ντάνι Γκαρθία θα έπαιζε αυτός.

Στα «φτερά» θα βρεθούν Μαρτίνς και Βέλντε που επίσης τα έχουν πάει εξαιρετικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία, έστω και αν ο Νορβηγός είναι μικρό διάστημα στην ομάδα. Για την κορυφή δείχνει φαβορί ο Γιάρεμτσουκ, καθώς ο Ελ Κααμπί δεν είναι απόλυτα έτοιμος λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα