Ρεάλ Μαδρίτης -Αταλάντα: Ντεμπούτο Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Μπαπέ θα έχει την πρώτη του ευκαιρία να λάμψει με τον σύλλογο των ονείρων του, απόψε (14/8, 22:00) στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, όταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης  αντιμετωπίσει την νικήτρια του Europa League Αταλάντα, στον αγώνα για το ευρωπαϊκό Super Cup και  το πρώτο τρόπαιο της νέας σεζόν.

Ο αρχηγός της  εθνικής Γαλλίας, σε αναζήτηση τίτλων και δόξας με τη «βασίλισσα της Ευρώπης», νικήτρια του 15ου Champions League την πρώτη βραδιά του Ιουνίου, εμφανίζεται ως βασικός στην επίθεση δίπλα στον Βινίσιους από τον ισπανικό Τύπο.

Από τότε που παρουσιάστηκε σε ένα κατάμεστο Santiago-Bernabéu, ο πρώην επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μπόρεσε να απολαύσει λίγες μέρες διακοπών πριν ξεκινήσει τη φυσική του προετοιμασία ενώ οι συμπαίκτες του ήταν σε περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για τον 25χρονο σταρ, αυτή η συνάντηση με την Αταλάντα, αντιπροσωπεύει μια πρώτη πρόκληση και μια ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του και την κατάσταση που βρίσκεται:
«Θα δώσω τη ζωή μου για αυτόν τον σύλλογο και αυτό το σήμα Είμαι περήφανος που πραγματοποιώ το όνειρό μου και γίνομαι παίκτης του καλύτερου συλλόγου στην ιστορία του ποδοσφαίρου», δήλωσε ο Γάλλος σέντερ φορ με άψογα ισπανικά, κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Κουρτουά: «Ένας δύσκολος αγώνας»
Ωστόσο η αρμάδα των αστέρων που έχει στη διάθεσή του ο Κάρλο Αντσελότι,  θα πρέπει να είναι επιφυλακτική με την Αταλάντα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, που έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό αήττητο σερί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, νικώντας (3-0) την στον τελικό στις 22 Μαΐου (3-0).
«Η Αταλάντα είναι μια καλή ομάδα. Πιέζει παντού στο γήπεδο. Παίξαμε απέναντί της πριν από λίγα χρόνια στο Champions League και ήταν ένας δύσκολος αγώνας (στη φάση των 16 τη σεζόν 2020-21, 1-0 στο πρώτος αγώνας, 3-1 στη ρεβάνς) , λοιπόν, ξέρουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά θα προσπαθήσουμε πραγματικά να το κερδίσουμε», δήλωσε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά.

 

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμένι, Μόντριτς, Μπέλιγχαμ, Μπαπέ, Βινίσιους Τζούνιορ
Αταλάντα (Τζανπιέρο Γκασπερίνι):  Μούσο, Ντζιμσίτι, Χιεν, Κολάσινατς, Τζαπακόστα, Έντερσον, Ντε Ρουν, Ρουγκέρι, Ντε Καετελάερε, Ρετεγκί, Λούκμαν

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα