Ο Παπαδόπουλος σφυρίζει στο Βόλος – Ολυμπιακός! Ράμπο το πρώτο αίμα μεταξύ Μαρινάκη και Γκαγκατσέικου;

Ώπα, τι χαμπάρια, μάστορα; Με το καλημέρα στο πρωτάθλημα, ο Λανουά βάζει διαιτητή στο Βόλος – Ολυμπιακός στον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο από την Μακεδονία, όταν ο Μαρινάκης είχε ζητήσει την απομάκρυνσή του; Πλάκα κάνουμε τώρα; Τι έμπνευση ήταν αυτή του Φρανσουάζ του Λανουά; Η, μήπως δεν ήταν δική του; Ο Μάκης, ως γνωστός, δεν ασχολείται με τον διαιτησία, ούτε ο μπαμπάς Βασιλομπίλαρος.
Αυτό ήταν τσαμπουκάς στον Μαρινάκη από το Γκαγκατσέικο. Έτσι το μετρώ εγώ. Σου βάζω διαιτητή που σ’ έκαψε τρεις φορές με τον Ατρόμητος πέρυσι και άλλες τόσες με την Κηφισιά. Γιατί έτσι γουστάρω.
Να σου θυμίσω, ότι στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-0, ο Ζαμπάλας είχε αρνηθεί τρία πέναλτι ματς στον Ολυμπιακό. Και ποιος ήταν στο VAR που δεν τον φώναξε; Ο Γιάννης Παπαδόπουλος.
Στο παιχνίδι Κηφισιά – Ολυμπιακός με Μανούχο διαιτητή που ψείρισε τις φάσεις για να ακυρώσει γκολ του Ολυμπιακού, ποιος ήταν στο VAR; Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος, πατρίδα του Μάκη και του Βασίλη.
Μην πούμε περισσότερα, μάστορα. Σάββατο, κοντή γιορτή. Θα κάνει καλή διαιτησία ή θα έχουμε Ράμπο το πρώτο αίμα μεταξύ Γκαγκατσέικου και Μαρινάκη;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα