Nέες αποκαλύψεις για Ιωαννίδη

Εφαρμόζει το plan b η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το θέμα του φορ.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη φιγουράρει στο ρεπορτάζ των «λιονταριών» εδώ και πολύ καιρό, με τον Τύπο της Πορτογαλίας να βγάζει έως και αισιοδοξία για happy end στο συγκεκριμένο σίριαλ. Παρότι ο Παναθηναϊκός έχει τονίσει σε όλους τους τόνους ότι ο Έλληνας φορ δεν είναι υπό παραχώρηση.

Η «Abola» αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι «η προσφορά 27 εκατ. ευρώ της Λέστερ για τον φορ του Παναθηναϊκού έχει περιπλέξει την κατάσταση για τη Σπόρτινγκ, η οποία περιμένει, αλλά ήδη σκέφτεται τις εναλλακτικές λύσεις. Διότι δεν μπορεί να αυξήσει άλλο την προσφορά της».

Στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται ότι τα «λιοντάρια» ποντάρουν στην προτίμηση, που σύμφωνα με τους ίδιους έχει δείξει ο Ιωαννίδης και μάλιστα κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών για πενταετή συνεργασία. Εκτιμάει ο ρεπόρτερ της «Abola» ότι ανάμεσα σε Λέστερ και Σπόρτινγκ ο 24χρονος επιθετικός θα διάλεγε τους Πορτογάλους λόγω της προοπτικής του Champions League.

Στη συνέχεια επισημαίνεται ότι η Σπόρτινγκ είναι πιθανόν να βγει από τον κάδρο, αφού δεν δείχνει ότι μπορεί να ακολουθήσει άλλο οικονομικά αυτό το μπρα-ντε-φερ. «Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ θα περιμένουν ώστε να δουν αν θα κάνει οριστική κίνηση η Λέστερ, αλλά έχουν αρχίζει να προετοιμάζονται για το plan b», τονίζει η «Abola».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα