Τσιάρτας: «Χειροκροτούν βιολογικά άνδρες που δίνουν άγριο βρωμόξυλο σε σωματικά πιο αδύναμες γυναίκες»

Λίγες ώρες μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 η Βασίλης Τσιάρτας έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Χ (τέως Twitter) μέσω της οποίας επιτίθεται στην woke Αριστερά με αφορμή τους intersex αθλητές που έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη γιορτή στο Παρίσι.

«Παρακολουθώντας αυτές τις μέρες τους woke αριστερούς ανά τον κόσμο να πανηγυρίζουν για τα δυο χρυσά μετάλλια των intersex αθλητών του μποξ (μαζί τους και κάτι εγχώρια μαρξιστικά απολειφάδια που φοράνε την προβιά του φιλελεύθερου) και να ειρωνεύονται τα κλάματα των γυναικών αθλητριών που βρέθηκαν στο δρόμο τους και έφαγαν το ξύλο της αρκούδας (αυτοί που, κατά τ’ άλλα, είναι ικανοί να σε στείλουν στην ηλεκτρική καρέκλα αν στραβοκοιτάξεις μια γυναίκα), επιβεβαιώνω κάτι που είχα γράψει και παλαιότερα : η woke Αριστερά δεν δίνει δεκάρα για τις γυναίκες, για τους γκέι ή για τις μειονότητες.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η προώθηση της εξτρεμιστικής ατζέντας της που σκοπό έχει την διάλυση κάθε αξίας και κάθε σταθεράς των κοινωνιών μας. Όσο οι γυναίκες, οι γκέι ή οι μειονότητες μπορούν να χρησιμεύσουν στην προώθηση αυτής της ατζέντας είναι όλο αγάπες και λουλούδια μαζί τους. Όταν όμως μπαίνουν εμπόδια στα σχέδια της τότε μαύρο φίδι που τους έφαγε και οι ευαισθητούληδες δικαιωματιστές μπορούν να κάνουν πράγματα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο ακραίος χρυσαυγίτης. Το βλέπουμε όταν προωθούν στις χώρες της Δύσης τη μαζική μετανάστευση μουσουλμάνων που σιχαίνονται τους γκέι και δεν αναγνωρίζουν τα δικαιώματα τους, το βλέπουμε όταν χειροκροτούν τις στειρώσεις και τους ακρωτηριασμούς γκέι παιδιών που απλά δεν συμβαδίζουν με τα στερεότυπα του φύλου τους, το βλέπουμε και σε αυτήν την Ολυμπιάδα όταν χειροκροτούν βιολογικά άνδρες που δίνουν άγριο βρωμόξυλο σε σωματικά πιο αδύναμες γυναίκες.

Στις μέρες μας την πιο ακραία ομοφοβία και τον χειρότερο μισογυνισμό, στον χώρο της woke Αριστεράς θα τα βρείτε. ΤΧ», έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα