Η Κάμαλα φέρνει τα πάνω κάτω, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ

Μια νέα μεγάλη δημοσκόπηση φέρνει την Κάμαλα Χάρις μπροστά από τον Ντόναλντ Τραμπ σε τρεις βασικές πολιτείες, σηματοδοτώντας μια δραματική αντιστροφή της δυναμικής του Δημοκρατικού Κόμματος τρεις μήνες πριν από τις εκλογές.

Η δημοσκόπηση των New York Times δείχνει την Χάρις να προηγείται από τον Τραμπ σε τρεις κρίσιμες Πολιτείες.

Η αντιπρόεδρος προηγείται του πρώην προέδρου κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες στο Ουισκόνσιν, την Πενσιλβάνια και το Μίσιγκαν, 50% έναντι 46%, μεταξύ σχεδόν 2.000 πιθανών ψηφοφόρων στις τρεις αυτές πολιτείες, σύμφωνα με νέες έρευνες των New York Times και του Siena College. Οι δημοσκοπήσεις διεξήχθησαν μεταξύ 5 και 9 Αυγούστου, την εβδομάδα που η Χάρις όρισε τον μεσοδυτικό Τιμ Γουόλς, κυβερνήτη της Μινεσότα και πρώην καθηγητή λυκείου, ως υποψήφιο σύντροφό της στο ψηφοδέλτιο των Δημοκρατικών του Νοεμβρίου.

Αποτελεί την πιο ξεκάθαρη ένδειξη από κρίσιμες πολιτείες από τότε που ο Τζο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την κούρσα και υποστήριξε τη Χάρις εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για τη γνωστική υγεία και την ικανότητα του 81χρονου να κυβερνήσει για δεύτερη θητεία. Τα αποτελέσματα έρχονται μετά από μήνες δημοσκοπήσεων που έδειχναν τον Μπάιντεν είτε ισόπαλο είτε ελαφρώς πίσω από τον Τραμπ..

Η Χάρις θεωρείται πιο έξυπνη, πιο ειλικρινής και πιο κατάλληλη από άποψη ιδιοσυγκρασίας για να κυβερνήσει τη χώρα από τον Τραμπ, σύμφωνα με τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση.

Τα ευρήματα, τα οποία δημοσιεύθηκαν το Σάββατο από τους New York Times, θα δώσουν ώθηση στους Δημοκρατικούς, καθώς η Χάρις και ο Γουόλς συνεχίζουν να διασχίζουν τη χώρα την πρώτη εβδομάδα της κοινής

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα