O Αταμάν μαρτύρησε τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αγορά για ένα σέντερ.

Μια από τις περιπτώσεις που αρέσουν ιδιαίτερα στον Αταμάν και κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά είναι ο 26χρονος Τούρκος, Ομέρ Γιούρτσεβεν που μετά από κάποια χρόνια στο ΝΒΑ κοιτάζει πλέον και στην Ευρώπη.

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν την πρώτη μέρα του Ιουλίου έμεινε ελεύθερος, καθώς οι Τζαζ τον αποδέσμευσαν. Καμία ομάδα δεν κινήθηκε για την απόκτησή του όσο ήταν στη λίστα των waivers και έτσι είναι ελεύθερος να διαλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αταμάν στο «ΑΑ» για τον Ομέρ Γιούρτσεβεν: «Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν αποχώρησε από το ΝΒΑ και βρίσκεται σε συζητήσεις με ευρωπαϊκές ομάδες. Έχει προταθεί και σε εμάς. Ο Ομέρ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει. Νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά στην Ευρώπη. Έχουμε επίσης τον Ματίας Λέσορτ, τον πιο σημαντικό ψηλό στην Ευρώπη. Η απόκτηση ενός πολύ σημαντικού παίκτη όπως ο Ομέρ Γιούρτσεβεν και η πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής θα μας δώσει μεγάλη δύναμη στα χαρτιά. Ωστόσο, έχουμε ανησυχίες για το πώς αυτό θα αποτυπωθεί στο γήπεδο. Προφανώς το σκεφτόμαστε, οπότε είναι στο ραντάρ μας. Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Αν μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του χρόνου, θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Εθνικής μας ομάδας. Γι’ αυτό θέλω πολύ να παίξει στην Ευρώπη. Ο Φουρκάν Κορκμάζ ήρθε επιτέλους στην Ευρώπη. Είναι μια πολύ καλή επιλογή γι’ αυτόν. Αυτό θα αντανακλά θετικά και στην Εθνική μας ομάδα. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί και με τον Ομέρ Γιούρτσεβεν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα