Αλμυρός Βόλου: 30χρονη καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε από σύζυγο, πεθερά και κουνιάδα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγός της της ζήτησε 2.000 ευρώ, χρήματα που αποταμίευε και προέρχονταν από τα επιδόματα των παιδιών τους 3,5 και 6,5 ετών

Μια 30χρονη στον Αλμυρό καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, την αδελφή του και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το gegonotanews, όλα ξεκίνησαν προχθές το απόγευμα, όταν ο σύζυγός της γύρισε σπίτι και της ζήτησε να του δώσει 2.000 ευρώ, χρήματα που αποταμίευε και προέρχονταν από τα επιδόματα των παιδιών τους 3,5 και 6,5 ετών.

Η 30χρονη γυναίκα, αλλά έδωσε τα χρήματα και μόλις τα πήρε ο σύζυγός της στα χέρια του, άρχισε να την χτυπά. «Παρότι του τα έδωσα άρχισε να με δέρνει με μπουνιές», είπε στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο δωμάτιο «εισέβαλε» και η πεθερά της, η οποία μένει μαζί με το ζευγάρι, όταν άκουσε την νύφη της να φωνάζει βοήθεια. «Μη φωνάζεις, θα σε σκοτώσω» της είπε η 64χρονη και άρχισε να την χαστουκίζει. Στον ξυλοδαρμό συμμετείχε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και η αδελφή του του συζύγου της νεαρής γυναίκας, η οποία φιλοξενείται στο σπίτι του ζευγαριού στον Αλμυρό, για διακοπές.

Χθες και οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο με τη νεαρή γυναίκα, θύμα του ξυλοδαρμού, να έχει μαζί και τα δύο μικρά παιδιά της. Οι τρεις δράστες θα δικαστούν τη Δευτέρα καθώς ζήτησαν προθεσμία και τους βαρύνουν οι κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης, της παράνομης βίας και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Μητέρα και παιδιά φιλοξενούνται σε φιλικό σπίτι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα