Η απάντηση – απολογία Κασσελάκη για τις διακοπές του στη Μύκονο

Η ΝΔ κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για «παρατεταμένη έκθεση» με τον ίδιο να αναρωτιέται: «Αλήθεια, ο Πρωθυπουργός πού βρίσκεται εδώ και έναν μήνα;»

Με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης για τις διακοπές του στη Μύκονο στις πηγές της ΝΔ, οι οποίες χθες έκαναν λόγο για «παρατεταμένη έκθεση» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον μυκονιάτικο ήλιο.

Την ανάρτηση ο κ. Κασσελάκης συνοδεύει με μια φωτογραφία από ερημική παραλία και στην οποία απεικονίζεται η σκυλίτσα του, Φάρλεϊ, και γράφει απαντώντας στις πηγές της ΝΔ: «Φωτό από τις πολυήμερες χλιδάτες διακοπές μου στη Μύκονο. Έμεινα έξι μέρες (μήνες για την προπαγάνδα), πήγα και γύρισα με το προσωπικό μου… πλοίο της γραμμής, μείναμε σε ένα δίκλινο… παλάτι, πήγα στο… ιδιωτικό μου γυμναστήριο στο κέντρο της πόλης μαζί με τα παιδιά που δουλεύουν εκεί σεζόν. Ο Άδωνις νομίζει ότι είμαι εκεί ακόμα και τα ΜΜΕ του Μαξίμου θα με έχουν εκεί ως τον Σεπτέμβριο. ΥΓ: Αλήθεια, ο Πρωθυπουργός που διοικεί τη χώρα πού βρίσκεται εδώ και έναν μήνα, αναρωτήθηκε κανείς;».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα