Στο πατρικό για ξεκούραση και… τσικουδιές ο Κυριάκος

Στα Χανιά γεμίζει τις "μπαταρίες" του ο πρωθυπουργός

Με την 19η Αυγούστου να είναι θεωρητικά η ημέρα επιστροφής των κυβερνητικών στελεχών στα πόστα τους, οι λίγες ήμερες που μεσολαβούν μέχρι τότε βρίσκουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γεμίζει τις μπαταρίες του στα πατρογονικά μέρη της Κρήτης.

Μάλιστα τα τοπικά ΜΜΕ όπως το zarpanews.gr «συνέλαβαν» μεσοβδόμαδα τον πρωθυπουργό να βολτάρει στην γνωστή συνοικία των Χανίων, το Κουμ Καπί, που βρίσκεται ακριβώς έξω από την ανατολική πλευρά του παλαιού τείχους της πόλης.

Κατά την προσφιλή συνήθειά του να συνομιλεί με τον κόσμο ο Κυριάκος κοντοστάθηκε μπροστά σε ένα μαγαζί εστίασης που πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του, ευχόμενος στην ιδιοκτήτρια «καλές δουλειές». Κι επειδή ως γνωστόν στην Κρήτη οι ευχές δεν ανταλλάσσονται… ξεροσφύρι, εκείνη κέρασε τον πρωθυπουργό μια τσικουδιά.

Οι υπόλοιπες ημέρες ξεκούρασης του πρωθυπουργού αναμένεται να είναι λίγο πιο… πριβέ υπό την έννοια ότι μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα έχουν προγραμματίσει να εξερευνήσουν και πιο απόμερους προορισμούς της κρητικής ενδοχώρας, όπως άλλωστε κάνουν σχεδόν κάθε χρόνο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα