Ο Γιαννακόπουλος δεν έχει πει την τελευταία λέξη

Sports Παρασκήνια

Έχασε κάθε στόχο πέρσι ο Ολυμπιακός, όμως  παρ΄όλα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έσπευσαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, αλλά και να τον προικίσουν με την μεγάλη μεταγραφή του Βεζένκοφ. Αυτό σημαίνει ότι πιστεύουν τον Έλληνα προπονητή και φροντίζουν (για να μην έχουν και την γκρίνια του κόσμου) να ενισχύουν με καλούς παίκτες το ρόστερ της ομάδας. Στην παρούσα φάση και με την προσθήκη του Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός δείχνει ισχυρότερος του Παναθηναϊκού.

Και πέρσι όμως ίδια ήταν η εικόνα παρά την αποχώρηση του Σλούκα και του Βεζένκοφ το καλοκαίρι. Κανείς δεν περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε και την Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Το πέτυχαν όχι μόνο γιατί ήταν καλύτεροι, αλλά και γιατί στον Ολυμπιακό έγιναν λάθη.

Υπήρχαν  μεν τραυματισμοί κομβικών παικτών, όμως έγιναν λάθη με τα ελληνικά διαβατήρια με αποτέλεσμα σημαντικοί αθλητές να μείνουν εκτός εγχώριων διοργανώσεων. Το ρόστερ δεν ενισχύθηκε με ιδανικό τρόπο, έγιναν αστοχίες στις προσθαφαιρέσεις παικτών, ενώ κάπου υποτιμήθηκε και η δυναμική των αντιπάλων.

Φέτος, οι Αγγελόπουλοι έκαναν μεγάλη κίνηση με τον Βεζένκοφ κάτι που παραδέχτηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος… όμως δεν έχει «μιλήσει» ακόμη εις ό,τι αφορά μια μεγάλη μεταγραφή που περιμένει ο κόσμος και συνήθως κάνει ο μεγαλομέτοχος των πρασίνων!

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα