Mε Νότιγχαμ ο Ολυμπιακός μπροστά στον κόσμο του

Το πρώτο φιλικό μπροστά στο κοινό του για τη νέα σεζόν δίνει απόψε (21:00, Cosmote Sport 2HD, Mega) ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπαίνει στην τελική ευθεία για τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος σε λιγότερο από 10 ημέρες και τον αγώνα με τον Βόλο και έπειτα από τα φιλικά προετοιμασίας με Άγιαξ, Μαλίν, Αλ Καντσία, Ναϊμέγκεν, Τερνάνα και Ρόμα, σε Ολλανδία και Ιταλία, ήρθε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια μπροστά στους φιλάθλους της.

Θα ακολουθήσει ένα ακόμα φιλικό για τον Ολυμπιακό, στις 10/8 στην Κύπρο με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού.

Η αναμέτρηση με τον αγγλικό σύλλογο αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να δείξουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει των επίσημων, απέναντι σε μία δύσκολη αντίπαλο.

Στον αγωνιστικό τομέα, Ελ Κααμπί και Ντάνι Γκαρθία δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν και δεν θα βρίσκονται στην αποστολή, ενώ από την άλλη ο Στάμενιτς πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πιθανή ενδεκάδα: Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα – Μουζακίτης, Ντόη, Τσικίνιο – Ζέλσον Μαρτίνς, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ.

Στο αποψινό φιλικό, όπως έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ, θα βρεθούν και τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια (Conference και Youth League) που κατέκτησε ο σύλλογος την περασμένης σεζόν, ενώ η ομάδα αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά τη νέα εντός έδρας εμφάνισή της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα