A Bola: «O Μεντιλίμπαρ, προτίμησε τον Ποντένσε αντί του Όρτα»

Ρεποτρτάζ στην Πορτογαλία αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο δεν φαίνεται να προχωρά τελικά η απόκτηση του Αντρέ Όρτα από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την O Jogo, η συμφωνία που φάνηκε να επιτυγχάνεται ανάμεσα στη Μπράγκα και στον Ολυμπιακού για τη «μόνιμη» μεταγραφή του Όρτα στον ελληνικό σύλλογο, δεν προχώρησε.

Το πρωί της Τετάρτης το ίδιο μέσο ανέφερε ότι ο παίκτης ετοιμαζόταν να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο στην ομάδα που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου. Η συμφωνία θα απέφερε 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συν άλλα δύο με τη μορφή μπόνους στη Μπράγκα, η οποία επίσης θα διατηρούσε και το 15% των δικαιωμάτων του παίκτη σε περίπτωση πώλησής του σε άλλη ομάδα.

Ωστόσο, ο 27χρονος μέσος δεν «πέταξε» ποτέ για την Ελλάδα και,τώρα νεότερο δημοσίευμα της εφημερίδας A Bola σημειώνει ότι ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αυτός που έβαλε βέτο στη μεταγραφή.

«Η Α Bola γνωρίζει ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού ενημέρωσε τον προπονητή ότι θα ήταν δυνατή η απόκτηση μόνο ενός εκ των δύο Πορτογάλων. Ανάμεσα στον Ντανιέλ Ποντένσε και στον Αντρέ Όρτα, ο Ισπανός επέλεξε τον επιθετικό. Ο Αντρέ Όρτα θα επιστρέψει στην προετοιμασία της Μπράγκα, όταν ξεκαθαριστεί το μέλλον του» σημειώνεται σχετικά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα