«Έπαθα σοκ όταν είδα τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ»

Ο γκολκίπερ της Νόα, Όγκνιεν Τσαντσάρεβιτς μίλησε για το απίστευτο γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ τονίζοντας πως δεν ήταν λάθος του Στρακόσια.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας δοκίμασε το πόδι του από την μεγάλη περιοχή της ομάδας του και με την βοήθεια του ανέμου η μπάλα κατέληξε στην εστία του Στρακόσια βάζοντας τα θεμέλια μιας ιστορικής νίκης για τους Αρμένιους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Περίμενες όταν σούταρες από την περιοχή σου πως η μπάλα θα πάρει τέτοια πορεία φτάνοντας μέχρι την αντίπαλη εστία;

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν να βρω το φορ μας. Σούταρα πολύ δυνατά και κατάλαβα πως η μπάλα με τη βοήθεια του ανέμου θα φτάσει πολύ μακριά. Ήταν πολύ δύσκολο για τον γκολκίπερ της ΑΕΚ έτσι όπως αναπήδησε η μπάλα και για αυτό κατέληξε στα δίχτυα. Εξεπλάγην και εγώ ο ίδιος για αυτό που έκανα. Ήμουν σε σοκ. Είναι πραγματικά κάτι πολύ σπουδαίο».

Είναι το πρώτο γκολ της καριέρας σου;

«Ναι πρώτη φορά πετυχαίνω γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος. Είχα στο παρελθόν και μια ασίστ, αλλά ποτέ άλλοτε δεν είχα καταφέρει να αναδειχθώ σκόρερ».

Παρατηρήσαμε πως μετά το γκολ δεν πανηγύρισες ιδιαίτερα. Έδειχνες να μην το πιστεύεις…

«Ήμουν σοκαρισμένος που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ομολογώ πως ‘κόλλησα’. Ακόμα και τώρα που μιλάμε δεν έχω συνειδητοποιήσει τι συνέβη και πόσο μεγάλη νίκη κατακτήσαμε απέναντι στην ΑΕΚ. Χρειάζομαι χρόνο για να καταλάβω τι έκανα».

Θεωρείς πως ο Θωμάς Στρακόσια φέρει ευθύνη για το γκολ που πέτυχες;

«Μόνο εμείς οι τερματοφύλακες γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να αντιδράσεις σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις την στιγμή που η μπάλα αναπηδά. Για μένα δεν ήταν λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή».

Πιστεύεις πως μετά τη νίκη σας με 3-1 είστε πιο κοντά στην πρόκριση;

«Είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά η ΑΕΚ παραμένει φαβορί και την σεβόμαστε πολύ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, αλλά έχουμε πλέον τις πιθανότητες μας. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, αλλά το βασικό είναι πως αντιμετωπίζουμε με σεβασμό την ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα