Επίπληξη στον Χρ. Σπίρτζη και νέα κλήση να απολογηθεί

Στον πρώην υπουργό επεβλήθη η ποινή της επίπληξης γιατί αν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής δεν εμφανίζεται στα όργανα

Στις 23 Αυγούστου, σε νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, καλείται ο  Χρήστος Σπίρτζης να δώσει εξηγήσεις, όπως αποφάσισε το πειθαρχικό όργανο της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση της Δευτέρας (6/8).

Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε επίπληξη στον  Χρήστο Σπίρτζη για ασέβεια ,καθώς δεν εμφανίζεται στα όργανα του κόμματος προκειμένου να δώσει εξηγήσεις μετά την καταγγελία εναντίον του από 70 στελέχη του κόμματος για «αντικαταστατική συμπεριφορά».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε επίπληξη στον Χρήστο Σπίρτζη για ασέβεια

Κατόπιν τούτων ελήφθη η απόφαση να πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, για την ουσία της καταγγελίας εναντίον του Χρήστου Σπίρτζη. Στην περίπτωση που ο Χρήστος Σπίρτζης δεν δώσει ούτε τότε το «παρών» η Επιτροπή Δεοντολογίας θα καταθέσει εισήγηση στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για βαρύτερη ποινή, πιθανότατα με το ερώτημα της διαγραφής του.

Πηγές της Κουμουνδούρου εξέφραζαν «την ευχή ότι ανάμεσα στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις θα βρει τον χρόνο να εμφανιστεί ενώπιον του οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ στις 23 Αυγούστου και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα