Τον Τιμ Γουόλτς επέλεξε η Κάμαλα Χάρις για αντιπρόεδρο

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε το απόγευμα της Τρίτης τον Τιμ Γουόλτς για υποψήφιο αντιπρόεδρό της, εν όψει των εκλογών στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο.

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλτς για αντιπρόεδρο και διερευνώνται τα χαρακτηριστικά εκείνα που την εντυπωσίασαν και έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή.

Η Χάρις για την επιλογή του Τιμ Γουόλτς, σύμφωνα με το CNN, επηρεάστηκε από πολλούς παράγοντες, όπως η εμπειρία, το βιογραφικό του αλλά και στη χημεία τους, δήλωσε πηγή προσκείμενη στη διαδικασία.

Σύμφωνα με το CNN, η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις, καθώς ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία του ελέγχου των υποψηφίων, εντυπωσιάστηκε από την εύθυμη αλλά μαχητική διάθεση και τη χαρούμενη παρουσία του κυβερνήτη της Μινεσότα, Τιμ Γουόλτς.

Η Χάρις προσελκύστηκε από την εκτελεστική εμπειρία του ως κυβερνήτη και το ιστορικό του, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών του θέσεων σχετικά με τις άδειες μετ’ αποδοχών, τον έλεγχο της οπλοκατοχής, τα αναπαραγωγικά δικαιώματα και τα δωρεάν σχολικά γεύματα, δήλωσε η πηγή, καθώς και από την ικανότητά του να είναι αποτελεσματικός και να προβάλλει τις αντιθέσεις με τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του Τραμπ, τον γερουσιαστή Τζέι Ντι Βανς από το Οχάιο.

Ο Τιμ Γουόλτς μόλις έκανε το πρώτο του δημόσιο σχόλιο από τότε που η Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε ότι τον επέλεξε ως υποψήφιο αντιπρόεδρό της. «Η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου» λέει για την επιλογή της Κάμαλα Χάρις να τον προτείνει αντιπρόεδρο

«Είναι η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου να συμμετάσχω με την Κάμαλα Χάρις σε αυτή την εκστρατεία», γράφει στο X. «Είμαι μέσα» σημειώνει ο Τιμ Γουόλτς, και προσθέτει ότι η Χάρις «μάς δείχνει την πολιτική τού τι είναι δυνατό».

Το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «επικίνδυνο αριστεριστή» τον Τιμ Γουόλτς αφού ανακοινώθηκε ότι ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Μινεσότα θα είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις, στις εκλογές του ΝοεμβρίουΤραμπ: «Επικίνδυνος εξτρεμιστής» λέει για τον Τιμ Γουόλτς, υποψήφιο αντιπρόεδρο της Κάμαλα Χάρις

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα