Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη

Όλα έγιναν ένα πρωινό στις αρχές Ιουλίου στο Ψυχικό, όταν ο εκτελεστής άδειασε δύο γεμιστήρες στον άτυχο 54χρονο την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του

Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε το iefimerida.gr στο φως της δημοσιότητας και δείχνει τη εν ψυχρώ δολοφονία του τοπογράφου στις αρχές Ιουλίου στο Ψυχικό.

Σε ένα πολυσύχναστο σημείο, ο δολοφόνος σκότωσε εν ψυχρώ το θύμα, την ώρα που πάρκαρε ανυποψίαστο το αυτοκίνητο.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, το iefimerida.gr αποκαλύπτει βίντεο από τη στιγμή της δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο του άτυχου τοπογράφου, τη στιγμή που εκείνος προσπαθεί να το παρκάρει. Δίπλα από το παράθυρο του αυτοκινήτου σταματάει η μηχανή του εκτελεστή. Εκείνη τη στιγμή, ο δολοφόνος αρχίζει να πυροβολεί ασταμάτητα τον τοπογράφο ώσπου πέφτει νεκρός.

Ο εκτελεστής, με τρομερή ψυχραιμία, προσπαθεί στη συνέχεια να ακινητοποιήσει τη μηχανή του, πηγαίνει ακόμα πιο κοντά στο παράθυρο του θύματος και πυροβολεί ξανά. Ο άτυχος τοπογράφος δέχτηκε τουλάχιστον 15 σφαίρες

Η πρώτη σκηνή της εκτέλεσης είχε διάρκεια 6 δευτερολέπτων και ακολούθησαν 15 δευτερόλεπτα που ο δολοφόνος επανήλθε και άδειασε ξανά το όπλο του στο θύμα.

Το μαφιόζικο χτύπημα έγινε στις 8.30 το πρωί σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Νέου Ψυχικού.

Να σημειωθεί ότι οι Αρχές έχουν συλλάβει έναν 44χρονο για τη δολοφονία, ο οποίος αρνείται την εμπλοκή του. Στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε φωτογραφία του τοπογράφου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα