Σηκουάνας: Αποσύρθηκαν λόγω λοιμώξεων αθλητές του Βελγίου και της Ελβετίας

Νέοι μπελάδες για το Παρίσι 2024 .

Το Βέλγιο αποσύρθηκε από τον αγώνα τριάθλου μεικτής σκυταλοδρομίας τη Δευτέρα και η Ελβετία αναγκάστηκε να ανακατέψει το ρόστερ της αφού αθλητές και από τις δύο χώρες αρρώστησαν μετά τους αρχικούς αγώνες τριάθλου στον Σηκουάνα.

Το Βέλγιο ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τον αγώνα αφού μια από τις αθλήτριές του στο τρίαθλο, η Κλερ Μισέλ, αρρώστησε, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του.

Η Βελγίδα αθλήτρια του τριάθλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά τη συμμετοχή της στην κολύμβηση που διεξήχθη στον Σηκουάνα αρρώστησε σοβαρά και νοσηλεύεται με λοίμωξη που της προκάλεσε το βακτήριο E. coli.

Η κατάσταση της υγείας της Μισέλ επιδεινώθηκε τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, επιβεβαιώνοντας τους φόβους για τη μόλυνση των νερών του ποταμού. Έτσι, η αποστολή τριάθλου του Βελγίου αποχώρησε από τους Αγώνες.

Η Γιόλιν Βερμέιλεν, συμπαίκτρια της Μισέλ, είχε περιγράψει τη δυσάρεστη εμπειρία της στη διάρκεια των αγώνων του τριάθλου στον Σηκουάνα. Η Μισέλ τερμάτισε 38ος στον αγώνα τριάθλου γυναικών την Τετάρτη.

Η ελβετική ομάδα, εν τω μεταξύ, έπρεπε να αντικαταστήσει τον Άντριεν Μπρίφοντ, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω γαστρεντερικής λοίμωξης. Ο Σάιμον Βέστερμαν θα τον αντικαταστήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα